Tko smo mi?


Čvrsto vjerujemo da je odabir pravog poklona pola zdravlja.
Mi smo kreativna radionica u kojoj se materijaliziraju stvari iz mašte. A kad kažemo stvari iz mašte zapravo mislimo na - personalizirane poklone.
Čak i kad ne znate što želite, nakon ugodne web šetnje našom ponudom, svakako ćete znati.

Toliko smo dobri da su nam predmeti prikladni za sve uzraste, uloge i stupnjeve srodstva. Trebate li nešto za dijete, baku, kumu, šefa ili djevojku – tu smo za Vas. Prigoda za darove ima pregršt, a na Vama je samo da izaberete što je posrijedi (bilo da je to Valentinovo, diploma, rođendan ili godišnjica braka) i mi izrađujemo dar koji je prikladan upravo onoj temi koju odaberete. Nije nam teško.
Ne ustručavajte se, ionako nam je opisu posla ispunjavanje želja, krađa srca i izmamljivanje osmijeha.

Ako ste po pitanju odabira poklona VI dama u nevolji, mi smo Vaš vitez.
Stižemo u pomoć.

Dopustite da Vas usrećimo!

Kolačići

U svrhu osiguranja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići i Google Analytics. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija popust imena te adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo. Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima.

Pročitajte više
Uvijek prvi. Budite prvi koji ćete saznati nove poklone i popuste.