Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


Naš Webshop INPOKLONI obvezuje se, u skladu sa zakonskim propisima, pružati zaštitu svim osobnim podacima kupaca, na takav način da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi djelatnici tvrtke INPOKLONI odgovorni su za poštivanje POLITIKE PRIVATNOSTI. Podaci koji su prikupljeni o korisicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.


Kolačići

U svrhu osiguranja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići i Google Analytics. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija popust imena te adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo. Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima.

Pročitajte više
Uvijek prvi. Budite prvi koji ćete saznati nove poklone i popuste.