Odabrano:

Doktorica Pliško

89.00 kn 69.00 kn

Akcija!

Doktorica Pliško

89.00 kn 69.00 kn

 

 

Foto puzzle Doktorica Pliško – 120 komada 🙂

 Besplatna poklon kutijica

Info: Izradi jedinstvene foto puzzle sa slikom Doktorice Pliško 😀 Kaže se da jabuka ne pada daleko od stabla, pa tako i glavni lik crtanog filma “Doktorica Pliško” želi postati liječnica baš kao i njezina majka. No dok ne dođe u godine da može krenuti na fakultet, mala liječnica na svojim igračkama pokušava naučiti sve tajne liječničke profesije. Tako ona svojim igračkama pomaže u oporavku dajući im pravu terapiju i donoseći dijagnozu o točnoj bolesti. Napiši ime ili neki tekst po želji kome poklanjaš ove super puzzle kao odličan poklon 🙂

 

Napišite tekst koji želite na jedinstvenim puzzlama *

Kategorija:

Opis

Htjeli biste poseban poklon? Evo prilike! Izradi sam svoje Foto puzzle Doktorica Pliško. Izrada foto puzzli online veoma je jednostavna. Prilikom izrade potrebno je samo odabrati fotografiju koju biste htjeli na slagalici od 120 komada i Vaše najdraže digitalne fotografije će se naći na površini slagalice.

Pošalji nam fotografiju i/ili neki tekst koji želiš na puzzlama, a mi ćemo ti izraditi jedinstvene puzzle. Fotografija može biti s Vašeg vjenčanja, o djeci ili najljepši trenutak s ljetovanja – nema osobe koja ne bi htjela ponovno proživjeti svoje uspomene! Jedna uspomena, možda i prigodan tekst, jer snaga slagalice ne leži samo u njenoj jedinstvenosti, već i u iznenađenju koje dolazi sa svakim novim komadom slagalice. Puzzle su A4 formata, te bi idealna slika bila pravokutnog oblika. Puzzle mogu biti vodoravne i okomite. Pošalji nam što kvalitetniju sliku kako bi puzzle bile idealne. Imajte na umu da mi ne možemo poboljšati kvalitetu slike, već tiskamo sliku kvalitete kakva nam je poslana. Mi sliku jedino moramo pravocrtno razvući odnosno povećati na dimenzije pozzli koje ste odabrali prilikom narudžbe.

Iznenadi dragu osobu, dijete, kumče, nećaka ili nećakinju i pokloni jedinstveni poklon za razne prigode kao što su rođendan, Božić, Valentinovo..

Informacije o proizvodu – Foto puzzle Doktorica Pliško

Dimenzije: A4 format – 29cm * 21cm

Broj elemenata: 120

Materijal: karton / polyester

Rok isporuke: 5-7 radnih dana

Načini plaćanja:

  • plaćanje po ponudi koja se može platiti putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice (primjer ispunjene uplatnice) u bilo kojoj banci, pošti ili Fini.
  • plaćanje pouzećem plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke.

Dostava se vrši na adresu kupca (od vrata do vrata) koju vrši prijevoznička tvrtka koja obavlja usluge transporta. Dostava u iznosu od 29 kuna se automatski zbraja zajedno sa artiklom koji naručujete. Ukoliko želite paket preuzeti osobno, kontaktirajte nas putem maila na info@inpokloni.hr, te o načinu plaćanja i preuzimanja. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi.

IZRADI SAM FOTO PUZZLE – https://inpokloni.hr/proizvod/foto-puzzle/

Zatvori izbornik
×
×

Košarica

0

Your Cart