Odabrano:

Garfield

89.00 kn 69.00 kn

Akcija!

Garfield

89.00 kn 69.00 kn

 

 

Foto puzzle Garfield – 120 komada 🙂

 Besplatna poklon kutijica

Info: Izradi jedinstvene foto puzzle sa slikom Garfielda, vlasnikom Jonom i psom Odiem. Garfield je ime stripa, a kasnije i animirane serije s narančastim mačkom kao glavnim likom. Strip je trenutačno najčitaniji strip na svijetu. Moraš imati ovog debelog i lijenog mačka koji se stalno dosađuje, jede ili spava. I zapamti, omiljno jelo su mu lazanje 😉 Napiši ime ili neki tekst po želji kome poklanjaš ove super puzzle kao odličan poklon 🙂

 

Napišite tekst koji želite na puzzlama *

Kategorija:

Opis

Htjeli biste poseban poklon? Evo prilike! Izradi sam svoje Foto puzzle Garfield. Izrada foto puzzli online veoma je jednostavna. Prilikom izrade potrebno je samo odabrati fotografiju koju biste htjeli na slagalici od 120 komada i Vaše najdraže digitalne fotografije će se naći na površini slagalice.

Pošalji nam fotografiju i/ili neki tekst koji želiš na puzzlama, a mi ćemo ti izraditi jedinstvene puzzle. Fotografija može biti s Vašeg vjenčanja, o djeci ili najljepši trenutak s ljetovanja – nema osobe koja ne bi htjela ponovno proživjeti svoje uspomene! Jedna uspomena, možda i prigodan tekst, jer snaga slagalice ne leži samo u njenoj jedinstvenosti, već i u iznenađenju koje dolazi sa svakim novim komadom slagalice. Puzzle su A4 formata, te bi idealna slika bila pravokutnog oblika. Puzzle mogu biti vodoravne i okomite. Pošalji nam što kvalitetniju sliku kako bi puzzle bile idealne. Imajte na umu da mi ne možemo poboljšati kvalitetu slike, već tiskamo sliku kvalitete kakva nam je poslana. Mi sliku jedino moramo pravocrtno razvući odnosno povećati na dimenzije pozzli koje ste odabrali prilikom narudžbe.

Iznenadi dragu osobu, dijete, kumče, nećaka ili nećakinju i pokloni jedinstveni poklon za razne prigode kao što su rođendan, Božić, Valentinovo..

Informacije o proizvodu – Foto puzzle Garfield

Dimenzije: A4 format – 29cm * 21cm

Broj elemenata: 120

Materijal: karton / polyester

Rok isporuke: 5-7 radnih dana

Načini plaćanja:

  • plaćanje po ponudi koja se može platiti putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice (primjer ispunjene uplatnice) u bilo kojoj banci, pošti ili Fini.
  • plaćanje pouzećem plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke.

Dostava se vrši na adresu kupca (od vrata do vrata) koju vrši prijevoznička tvrtka koja obavlja usluge transporta. Dostava u iznosu od 29 kuna se automatski zbraja zajedno sa artiklom koji naručujete. Ukoliko želite paket preuzeti osobno, kontaktirajte nas putem maila na info@inpokloni.hr, te o načinu plaćanja i preuzimanja. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi.

IZRADI SAM FOTO PUZZLE – https://inpokloni.hr/proizvod/foto-puzzle/

Zatvori izbornik
×
×

Košarica

0

Your Cart